Voor de medewerker

U heeft van uw baas een heerlijk kado gekregen om het thuis werken iets te verlichten want wees eerlijk wat missen we nu het meeste in deze tijd ?
Juist die heerlijke koffie van de baas!

Hoe werkt het?

Rechts boven aan de site drukt u op de knop inlog (grijs) vervolgens toetst u de code in die u van uw werkgever heeft ontvangen.

Daarna kunt u uw gewenste koffie kiezen en deze in de winkelmand plaatsen.

Let op per code kunt u 1 pakket bestellen, mocht u meerdere pakketten willen dient u deze apart te bestellen.
Als u meerdere pakketten op een code besteld leveren wij alleen de eerste 1 keer uit

Bij afrekenen kiest u op rekening en daarna via de knop veilig bestellen kunt u de bestelling afronden. Bij het volgende veld moet u bij verzend adres kiezen voor ander adres hier voert u uw eigen adres gegevens in, vervolgens ontvangt u de koffie van de baas in huis.

Heeft u koffie te kort ?

Geen nood u kunt altijd zelf ook de heerlijke koffie van de baas bestellen. U kunt dan bestellen zonder in te loggen.

Voor de baas

In deze gekke tijd dat veel van uw medewerkers thuis voor u aan het werk zijn kunt u via ons ze toch laten weten dat u aan ze denkt.

Dit doet u door ze het belangrijkste thuis te geven wat ze het meeste op de zaak missen.. juist de koffie van de baas!
Door ze een koffie te geven die ze dagelijks thuis drinken hebben de medewerkers weer een positief puntje om over te praten tijdens een zoom meeting.

Hoe werkt het ?

U krijgt van ons een code waarmee uw medewerker kan inloggen op onze website, hier kan zij een keuze in de soorten koffie of thee maken. Daarna vult zij de adres gegevens in en werkt de bestelling af. Wij zorgen ervoor dat de koffie wordt bezorgt bij uw medewerker thuis en u krijgt van ons de factuur per mail toegestuurd. U kan kiezen voor een eenmalige actie, een 2 wekelijkse of een maandelijkse actie. Bij een abonnement sturen dan standaard een pakketje naar uw medewerkers zij hoeven dan niet telkens weer een bestelling te plaatsen.
De kosten voor een maand koffie bedragen € 17,95 inclusief verzenden dat is nog geen € 0,90 per dag!
De kosten voor 2 weken koffie bedragen € 9,95 inclusief verzenden. (meest gekozen voor eenmalige actie)

Neem contact met ons op en geef uw medewerkers een lekkere kop koffie van de baas !

bel 0348-745564 of mail info@koffievandebaas.nl u kunt hier ook een sample aanvragen zodat u onze koffies eerst kunt proeven.

Tip: Via de werkkostenregeling kunnen werkgevers onbelaste vergoedingen aan werknemers geven. De vrije ruimte die werkgevers hebben om deze

onbelaste vergoedingen te geven wordt eenmalig verhoogd van 1,7% naar 3% van de loonsom per werkgever. Werkgevers die daar ruimte voor hebben

kunnen hun werknemers in deze moeilijke tijd extra tegemoet te komen, bijvoorbeeld door het verstrekken van een kopje koffie van de baas.

Onze klanten

koffie van de baas

Wat is het toch een fijne verrassing telkens weer als de lekkere koffie boontjes van de baas door de bus vallen…

Aleta Bakker

Ik drink veel koffie op een dag dus als ik thuis werk kost mij dat toch wel wat extra. Maar door de koffie van de baas heb ik nu mijn eigen favoriete koffie capsules tijdens mijn werkuren thuis.

Markus van Veen

Recepten

Choco-Kaneel cappuccino

/
Kaneel is niet alleen perfect om jou vers gezette koffie zoeter…

Kruidnoten Tiramisu

/
Ben jij ook zo gek van kruidnoten? Dan moet je dit recept zeker…