Koffie in de horeca

Wij zien er nauwgezet op toe dat iedereen die in contact komt met onze koffie over de juiste kennis en training beschikt en weet hoe hij het beste uit onze koffie kan halen. Als klant krijgt u regelmatig bezoek van een van onze ervaren sales managers die u helpt bij het kiezen van de juiste producten, uw koffie-apparatuur controleert en u graag op de hoogte brengt van onze nieuwste producten.

Geografische bereikbaarheid

Wij vinden het belangrijk om “dicht” bij onze klanten te zijn, in geval van nood kunnen wij daardoor snel ter plaatse zijn. Zo beschikken wij in iedere regio over een salesteam, ervaren technici en een distributiepunt.

Porselein

Om uw klanten een totaalbeleving aan te bieden, stellen wij graag ons speciaal, hoogkwalitatief porselein ter uwer beschikking. Uiterst smakelijke kopjes en bijhorende schoteltjes die de premium smaak van onze koffie extra goed tot hun recht zullen doen komen. Enkel het beste is goed genoeg voor u en uw klanten.

Point of Sales

Klanten die dat wensen, hebben de keuze uit een brede waaier aan premium promotiemateriaal om hun zaak mee aan te kleden en hun omzet te verhogen: lampen, krijt- en wandborden enz. Onze salesverantwoordelijke vertelt er u graag alles over!

Espresso machines

Het eeuwenoude vakmanschap vindt u ook terug in onze machines. Vandaar dat wij verdeler zijn geworden van het Italiaanse merk La Nuova Era, een met de hand gemaakte machine met Italiaanse onderdelen waardoor u een sterke en betrouwbare machine krijgt.

Hierbij hebben wij ook het voordeel om uw machine naar eigen wens te laten maken zo kunt u o.a. kiezen in kleur, uitvoering, hoogte zetgroep en meters.

Offerte aanvragen


WAAROM KIEZEN VEEL BEDRIJVEN VOOR UWKOFFIELEVERANCIER

Gratis servicecontact

Ruim assortiment aan koffie en thee

Eigen technische- en onderhoudsdienst

Keuze uit vele merken koffiemachines