Barista Workshop

In onze barista workshops wordt ingegaan op de verse bereiding van koffiesoorten op professioneel niveau. Bedoeld voor koffieliefhebbers die meer willen weten over hoe een Italiaanse barista te werk gaat. Naast een deel theorie vooral veel praktijk!

Workshop Espresso, cappuccino & koffie
Iedereen kan koffie zetten! Of toch niet? Het handmatig bereiden van allerlei koffiesoorten van professionele kwaliteit is een vak apart. Ben je benieuwd hoe een Italiaanse barista precies te werk gaat, dan ben je bij ons aan het goede adres. Na de workshop haal je het beste uit de koffie machines en bereid je de lekkerste verse koffie!.
De workshop bevat een deel theorie en productkennis over koffie en bijhorende apparatuur, maar vooral veel praktijk. Goed koffiezetten is naast kennis vooral een kwestie van vaak oefenen (met de ondersteuning van een expert.) Je leert goede koffie van slechte te onderscheiden en het onder de knie krijgen krijgen van handige tips & trucs om jouw zetmethodes te perfectioneren.

Gecertificeerde barista trainers
De baristatrainers van ons zijn gecertificeerd door de Speciality Coffee Association Europe (SCAE).Dit waarborgt de kwaliteit van de trainingen die door ons worden gegeven.

​​Data en tijden
​De workshop worden op verschillende avonden gegeven di/wo en zaterdag avond
aanvang 19.30 / sluiting 22.00