Quarrtz waterleiding waterkoeler

oasis
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De Quarrtz leidingwaterkoeler is een goede, staande basic waterkoeler waarmee u koud en kamertemperatuur water kunt tappen. Watercooler met beste prijs garantie. 

Deze koeler wordt geleverd inclusief 3M waterfilter en standaard aansluitset.

Capaciteit koud water: 5,9 liter/uur

Advies onderhoud: iedere 6 maanden (interne) reiniging en desinfectie.

Verkoopprijs is incl. filter en installatie

De Quarrtz leidingwaterkoeler is een prima waterkoeler als u koud water wilt tappen zonder te veel poespas en het waterverbruik niet al te hoog ligt. De Quarrtz waterkoeler sluit u direct aan op de waterleiding. De Quarrtz leidingwaterkoeler heeft een RVS behuizing met polyethyleen tap en afwerking. Om een goede hygi├źne te garanderen vraagt het systeem twee maal per jaar onderhoud.

Kenmerken Quarrtz leidingwatercooler

  • Moderne leidingwaterkoeler met RVS front en zijpanelen.
  • Eenvoudige, intu├»tieve bediening met tapkraantjes
  • De vulopening van de waterkoeler is geschikt voor bekers, glazen, karaffen en flesjes.
  • Beschikbaar als staand model
  • Model met koud en kamertemperatuur water

Aansluiten op locatie

Om de leidingwaterkoeler op locatie te installeren dient u zorg voor een 3/4" wasmachinekraan aansluiting alsmede een 220 volt stopcontact in de directe nabijheid (max. 1,5 meter) van de leidingwaterkoeler. Mocht de te overbruggen afstand groter zijn dan leveren wij zonder meerkosten een langere slang (tot max. 3 meter). De ideale waterdruk is 3 bar. Indien de waterdruk hoger is dan 5 bar of sterk fluctueert dient u een drukreduceer te plaatsen dat wij u in een 6 mm insteekkkoppeling optioneel mee kunnen leveren. Is de waterdruk te laag of moet u een te grote afstand overbruggen dan leveren wij optioneel een aansluitset in 8 mm uitvoering waarmee u de drukval tijdens tappen reduceert. In het uitzonderlijke geval dat de waterdruk te laag blijft rest niets anders dan additioneel een boosterpomp te plaatsen. Om lekkages of storingen te voorkomen moet waterslag zo veel als mogelijk worden vermeden. Heeft u last van waterslag dan leveren wij op aanvraag een expansievat waarmee u de waterslag op kunt vangen.