Water koeler Waterleiding

Oasis
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Waterkoeler met beste prijsgarantie. De Onyx leidingwaterkoeler is een scherp geprijsde tafelmodel watercooler. Deze waterkoeler is geschikt tot ca. 10 FTE en op locaties waar geen piekbelasting voorkomt. De Onyx koeler is voorzien van een RVS opslagvat en adviseren wij twee maal per jaar te desinfecteren.

Capaciteit: 4,6 liter gekoeld water per uur

Verkoopprijs is incl. watwerfilter en installatie.

Leidingwaterkoeler Onyx

De Onyx tafel model leidingwaterkoeler is de juiste waterkoeler indien er niet meer dan 10 FTE van water moet worden voorzien en er geen piekverbuiken zijn. Deze waterkoeler is voorzien van een RVS opslagvat en adviseren wij twee maal per jaar te desinfecteren.

 

Aansluiten op locatie

Om de leidingwaterkoeler op locatie te installeren dient u zorg voor een 3/4" wasmachinekraan aansluiting alsmede een 220 volt stopcontact in de directe nabijheid (max. 1,5 meter) van de leidingwaterkoeler. Mocht de te overbruggen afstand groter zijn dan leveren wij zonder meerkosten een langere slang (tot max. 3 meter). De ideale waterdruk is 3 bar. Indien de waterdruk hoger is dan 5 bar of sterk fluctueert dient u een drukreduceer te plaatsen dat wij u in een 6 mm insteekkkoppeling optioneel mee kunnen leveren. Is de waterdruk te laag of moet u een te grote afstand overbruggen dan leveren wij optioneel een aansluitset in 8 mm uitvoering waarmee u de drukval tijdens tappen reduceert.