Cleaning powder

Neo
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

NEO BARISTA Reinigingspoeder

Het is een reinigingspoeder die wordt gebruikt bij de periodieke reiniging van espressomachines voor thuis of voor bedrijven. Neo Barista reinigingspoeder verlengt de levensduur van uw machine door het verwijderen van vetten, deeltjes espresso (drab), kalk en vieze geur die ontstaan in de espressomachine.

Gebruiksaanwijzing:

Doe 1 theelepel Neo Barista reinigingspoeder in de blinde filterdrager.  Als u een halfautomatische espressomachine heeft, druk op de voortdurende stroomknop, en als u een handmatige espressomachine heeft, druk op de stroomknop en zorg ervoor dat het water onder druk, van het systeem de filterdrager instroomt.

Na de stroomknop 5 seconden lang ingedrukt houden, beëindig deze stroom door nogmaals op dezelfde knop te drukken. Ondertussen zal er water met reinigingsmiddel stromen in uw stroombakje vanuit de afvoerbuis van de machine.

Zorg ervoor dat het water in de filterdrager komt door nogmaals 5 seconden lang de stroomknop in te drukken. Herhaal deze stap 3 keer. Tot slot, verwijder de filterdrager en laat het water gedurende 20 seconden stromen door op de stroomknop te drukken.

Voor de reiniging van de filterdrager, zeef en soortgelijke metalen espresso-onderdelen, voeg 3 theelepels Neo Barista reinigingspoeder toe aan 1 liter heet water in een bakje en wacht totdat de poeder is opgelost.

Plaats de metalen onderdelen van de filterdrager verticaal in een bakje met heet water, zo dat de handvaten (van rubber, plastic of hout) niet in contact komen met het water. Laat deze 30 minuten staan en spoel ze daarna goed af.

Dit product laat geen enkel restje achter in de machine of drank en bevat geen schadelijke stoffen.

Laat het niet in aanraking komen met onderdelen gemaakt van plastic, rubber of hout. Het kan verbleken.

Bewaar het op een koele en vochtvrije plaats.

NL: BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. Schadelijk bij inslikken. Veroorzaakt huidirritatie. Na het werken met dit product handen grondig wassen. Schadelijk bij inhalering. Kan brand intensiveren; oxidator. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen indien aanwezig en blijven afspoelen bij aanhoudende oogirritatie: Medisch advies inwinnen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel zeep en water wassen. Bij aanhoudende huidirritatie: Medisch advies inwinnen.