Chai spicy oolong

Bondi
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

De Authentic Spicy Oolong Chai is een Chai Latte mix met een pittige smaak van zwarte peper en kardamom. Met 1 pak maak je 24 glazen Chai Latte. Horeca grootverpakking is een tray à 12 pakken.

UITSTEKEND GESCHIKT VOOR SNELLE BEREIDING ICED CHAI LATTE:

Recept Iced Chai Latte

Vul glas voor 1/4 met de vloeibare basis Spicy Oolong Chai.

Voeg 2 à 3 ijsklontjes toe.

Aanvullen tot de rand met een gekoelde melk naar keuze.

Voordelen Spicy Oolong Chai basis

Vega.

Lang houdbaar. Ook geopend.

Snelle bereiding.

Geen kunstmatige conserveringsmiddelen.

Geen vet.

Een pittige Spicy Oolong Chai Latte met de kenmerkende smaak van Oolong thee en zwarte peper, kardamom, kaneel en gember. Bestellers van deze chai latte kochten ook andere smaken in de shop.

Voordelen van Authentic Spicy Oolong Chai Latte zijn:

Traditioneel bereid door thee te laten trekken met hele specerijen als kardemom, kaneel, zwarte pepers, kruidnagel, gember en vanille.

Met de smaak van de échte Chai Latte en dus minder zoet.

Vegan: bevat geen dierlijke bestanddelen dus geschikt voor lactosevrije en andere allergie relevante wensen van gasten. Bovendien kosher en glutenvrij.

Laag in calorieën omdat Authentic Chai Latte géén vet bevat.

Biologisch gecertificeerd (USDA Organic Certified) en Fair Trade. Bovendien bevat Authentic Chai Latte géén conserveringsmiddelen.

Vloeibaar Chai Tea extract (zoals gebruikt in India) dat gemakkelijk te doseren is in verhouding 1: 3 of 1: 4 delen melk, sojamelk of water.

1 tetrapak met 946 ml maakt ongeveer 4 tot 5 liter Chai Latte d.w.z. tussen de 24 en 28 glazen Chai Latte.

Kan zowel warm (opschuimen met melk en het stoompijpje) als koud (gewoon koude melk toevoegen en roeren)gedronken worden.

Verpakt in een afsluitbaar tetrapak en geopend 5 tot 7 weken houdbaar in de koelkast (bevat geen ingrediënten die bederven kunnen).