A picture containing food, table, coffee

Description automatically generated

 

Graag laten we u kennis maken met ons initiatief: Koffie van de Baas!

We leven in een bijzondere periode. De Corona maatregelen dwingen ons allen al langere tijd tot het creatief omgaan met de nieuwe situatie. koffiedik kijken. Steeds meer bedrijven en organisaties nemen de beslissing om de maatregel omtrent het thuiswerken voor langere termijn in acht te nemen. Puur voor duidelijkheid en structuur. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de werksituatie van uw werknemers, zowel thuis als op kantoor. Daarom willen we u met ons initiatief Koffie van de Baas graag ondersteunen.
Het concept is heel simpel: wij bezorgen maandelijks uw werknemers de nodige dosis koffiebonen, pads, cups of zelfs, voor de echte ouderwetse liefhebber filterkoffie. Op deze manier geeft u uw medewerkers net dat beetje extra waardering.
De leveringen kunnen worden voorzien van uw logo en bij de 1e levering krijgen de medewerkers tot 1 januari 2021 een heerlijke brownie kado (i.s.m. Brownies&Downies Woerden).

Tip: Via de werkkostenregeling kunnen werkgevers onbelaste vergoedingen aan werknemers geven. De vrije ruimte die werkgevers hebben om deze onbelaste vergoedingen te geven wordt eenmalig verhoogd van 1,7% naar 3% van de loonsom per werkgever. Werkgevers die daar ruimte voor hebben kunnen hun werknemers in deze moeilijke tijd extra tegemoet te komen, bijvoorbeeld door het verstrekken van een kopje koffie van de baas.We hopen u van dienst te zijn middels dit leuke initiatief.

Heeft u vragen of wilt u gebruik gaan maken van deze service? Neemt u dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Of klik hierom naar koffievandebaas.nl te gaan